Cosmetique Totale samenwerkend met Cosmedicare!

Ik ben heel verheugd dat Cosmetique Totale vanaf 2011 met ons is gaan samenwerken. Met de komst van Cosmetique Totale is Cosmedicare verzekerd van een schat aan ervaring op het gebied van Health & Laser Therapy. Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor: definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigment, fribromen & ouderdomswratjes, couperose, huidverstrakking & rimpelbehandeling, huidverjonging en huidverbetering.
Alle huidtherapeuten hebben de opleiding HBO Huidtherapie voltooid en afgesloten met een beproefd onderzoek. Door onze deskundigheid worden we aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar.

Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Al onze lasers hebben het CE en FDA certificaat op de apparatuur en zelfs op de behandeling. We gaan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om uw huid! Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet, kunnen wij ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed. Wilt u een lijst waar alle zorgverzekeraars en vergoedingen op staan? Klik dan op “vergoedingen ontharen en acne ”. Op deze lijst kunt u zien waarop u recht heeft en wat andere zorgverzekeraars extra vergoeden.

Net als het Ministerie van Volksgezondheid willen wij de kwaliteit van laserbehandelingen waarborgen. Daarom worden alle behandelingen bij ons uitgevoerd door kwaliteit geregistreerde paramedische specialisten. (Huidtherapie is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34)

Tevens zijn zij allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Om ervoor te zorgen dat we met de beste huidtherapeuten van Nederland werken, volgen onze huidtherapeuten o.a. maandelijkse trainingen van trainers uit het binnen- en buitenland.