COUPEROSE

Couperose, de rode ‘spinnetjes’ in de huid, wordt veroorzaakt door het uitzetten van de bloedvaatjes aan de opperhuid. De rode plekjes gaan nooit vanzelf weg, maar kunnen door middel van één tot enkele laserbehandelingen met de Elos-techniek verholpen worden. De afwijkende haarvaatjes worden hierdoor aangepakt, waarna de huid vervangend gezond weefsel aanmaakt.

Waarom een couperose behandeling?

Een gezonde en gladde gezichtshuid is één van de meest nagestreefde schoonheidsidealen voor zowel mannen als vrouwen. Door ouderdom en schadelijke invloeden van buitenaf krijgt de huid in de loop der jaren steeds meer blijvende littekens, rimpels en verkleuringen. Een huidvriendelijke oplossing op de lange termijn is een couperosebehandeling door middel van de Elos-techniek. Een dermatologisch verantwoordde behandeling met direct resultaat en geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

Verzekering?

Als u volgens uw verzekeringspolis recht heeft op een vergoeding, dan wordt een behandeling altijd vergoed. Kleine vaatjes zijn soms al na één behandeling verdwenen. Voor grotere gebieden, diepere vaatjes en rosacea zijn tussen de 1-5 behandelingen nodig. Na elke couperose behandeling ziet u de vaatjes geleidelijk aan verminderen. In het behandelde gebied zullen pigmentvlekken en zonneschade tevens verminderen. Grove poriën verfijnen en uw huid zal steeds meer gaan stralen.

Menu