FIBROMEN EN OUDERDOMSWRATJES

Een fibroom, een klein aangroeisel op de huid op het lichaam of gelaat, kan huidkleurig of gepigmenteerd zijn. Deze ‘steelwratjes’ zijn onschuldig en eenvoudig permanent te verwijderen d.m.v. coagulatie, dit is een veilige en doeltreffende manier om goedaardige huidbultjes te verwijderen. Plekjes worden zeer nauwkeurig aangestipt zonder de gezonde, omliggende huid te beschadigen. Geschikt voor wratten, steelwratten, fibromen, goedaardige huidbultjes, xanthelasma (cholesterol ophopingen rond ogen) en andere plekjes.

Coagulatie

Coagulatie therapie wordt uitgevoerd met “de Zapper”. Een subtiel apparaatje met een puntige elektrode. In dit puntje ontwikkelt zich een elektrische warmte waardoor de wrat of fibroom zal verschrompelen of er komt direct een klein korstje op. Wanneer dit korstje eraf valt is het plekje weg. De plekjes zijn in de meeste gevallen na één behandeling weg.
• Snel, eenvoudig en veilig
• Een nauwkeurige manier
• Gezonde, omliggende huid wordt met rust gelaten
• Geen snijwondlittekens, blaren of bloedingen
• Geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren
.

Veilig en effectief

Een behandeling met de Zapper is heel gericht en veilig. Met grote precisie worden plekjes en wratjes aangestipt terwijl de gezonde, omliggende huid met rust wordt gelaten. De behandeling is effectief waardoor de meeste plekjes al direct na de eerste behandeling verdwenen zijn! Daarnaast wordt coagulatie bij Cosmetique Totale altijd uitgevoerd door een HBO-geschoolde huidtherapeut.

Menu