HUIDVERJONGING

De Elos ‘fotofacial’ behandeling vitaliseert en egaliseert de huid.
Fotofacial richt zich op pigment, couperose en zonneschade ook wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, een stof die de huid verjongt. De huid is egaler, zonder onrustige roodheid of storende pigmentvlekken, grove poriën en kleine rimpels zullen verdwijnen. Een vermoeide huid door stress, roken, weinig slaap of een druk leven tekent enorm. Met een fotofacial is uw huid en uitstraling direct weer fris, gezond en stralend.

Wat kan Elos voor u doen?

De Elos is de allernieuwste generatie licht en laser techniek. De medische Elos werkt op basis van twee energiebronnen. De Elos gebruikt alle voordelen van laser of IPL in combinatie met radiofrequentie en is daarom geschikt voor:

  • Alle gevoelige huidtypen
  • Wanneer komt u in aanmerking voor een behandeling voor pigment, rode en blauwe vaatjes en huidverjonging? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult, een huidanalyse en adviezen over wat het beste is om te doen voor uw huid.

TRINITI (3 in 1 behandeling)

De Triniti behandeling combineert drie doeltreffende huidverjongingsbehandelingen in één. Met de kleurcorrectie verminderen pigmentvlekken en couperose met elke puls. Met de huidverstrakking verscherpen gelaatscontouren en de collageenaanmaak wordt gestimuleerd. De rimpelreductie zorgt voor het vervagen van lijntjes en verminderen van diepe rimpels. Deze unieke huidverbeteringsbehandeling combineert resultaten van de ELOS sra, ST en Matrix IR in één!

Menu