HUIDVERSTRAKKING EN RIMPELBEHANDELINGEN

Een e-Matrix kan worden ingezet als alternatief voor kunstmatige ingrepen als injectables of een facelift. E-Matrix en Elos-methodes zijn dermatologisch verantwoord en gaan niet ten koste van de mimiek. De e-Matrix werkt, in tegenstelling tot andere (laser-)methoden, op basis van radiofrequente energie (RF). De e-Matrix geeft een minimale impact op de bovenste huidlaag en richt zich zo intensief mogelijk op de onderste huidlagen. Hierdoor is de hersteltijd vele malen korter dan traditionele lasermethode en is het resultaat van een nieuwe huidlaag mooier, sneller en beter zichtbaar.

Foto’s voor-na en meer info over e-Matrix, klik hier

eMatrix resultaat

eMatrix creëert een nieuwe huid met een kort herstelperiode. De behandeling kan worden ingezet voor bijna alles wat de huid minder mooi maakt: rimpels, pigmentvlekken, huidverzakking, littekens, acne littekens, en huidoneffenheden zoals grove poriën. Er worden 1 à 3 behandelingen aanbevolen met een interval van 4 à 8 weken. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid en het eindresultaat waar u naar toe wilt werken.

Hoe werkt het?

eMatrix werkt op basis van gefractioneerde radiogolven die minuscule gaatjes maken in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit creëert een nieuwe huid van binnenuit: ‘sublative rejuvenation’. Totdat de huid na de behandeling volledig hersteld is, moet men intensief zonnen vermijden. Dat is, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling, gemiddeld slechts 1 à 5 dagen.

Menu