LITTEKENBEHANDELING

De eMatrix methode is een klinisch bewezen medische ingreep tegen littekens. Zowel littekens van acne, operaties, striae en brandwonden als grove poriën en andere vlekjes of onregelmatigheden worden onzichtbaar. Bij kleinere onregelmatigheden in de huid kan een medische peeling al voldoende resultaat opleveren.

Acne littekens verwijderen

Hoe ernstiger de acne, hoe groter de kans op littekens. Probeer een actieve acne zo snel mogelijk onder controle te krijgen d.m.v. de juiste behandelingen om littekens te voorkomen. Acne littekens zien eruit als putjes en deukjes of kleine verheven plekjes op de huid. Er kunnen kleurverschillen zichtbaar zijn, poriën zijn grof en de huid voelt onregelmatig aan. Afhankelijk van de ernst van de littekens, zijn verschillende behandelingen mogelijk zoals een medische peeling of eMatrix laser behandeling. De huid wordt zachter, gladder en egaler doordat poriën verfijnen, littekens vervlakken en de kleur van de huid verbetert. Het is mogelijk om zowel jonge als oude acne littekens te verwijderen.

Littekens van Striae, Operatie of Brandwond

Een veelvoorkomende, bijzondere vorm van littekenweefsel is striae. Rood paarse strepen op plaatsen waar de huid in een korte tijd snel is opgerekt. Mogelijke oorzaken hiervan zijn een groeispurt, zwangerschap en gewichtstoename. De eMatrix is een revolutionaire, veilige behandelmethode om striae te verwijderen door het stimuleren van de huidvernieuwing. Het geeft bewezen resultaat. De roodheid van de striae neemt af waardoor de striae minder zichtbaar zijn. We kunnen striae op alle lichaamsdelen behandelen; veel voorkomende plekken zijn billen, bovenbenen, borsten en buik.

Menu