HAARVERWIJDERING……..VOOR MAN EN VROUW

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes in het gelaat, op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de Elos / IPL-methode voor u kan betekenen. Comfortabel en veilige behandeling met een zichtbaar en duurzaam resultaat.
U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

IPL ontharen

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht, dit wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug groeit. Ontharen is op elk lichaamsdeel mogelijk. In totaal heeft u zo’n 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.

  • haarreductie van 80-90%
  • gemiddeld 8 behandelingen
  • korte behandeltijd
  • vrijwel geheel pijnloos

Elos ontharen

Elos ontharen is een veilige en effectieve ontharingsbehandeling. Voor alle huidskleuren van blank tot negroïde. Naast de donkere haren kunnen we ook blond, grijs en vlassig haar behandelen. Omdat haar in verschillende fases groeit zullen er meerdere behandelingen nodig zijn. Dit aantal kan per persoon en per gebied verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld tijdens de menopauze.
Word de Elos vergoed door mijn zorgverzekeraar?
De vergoeding voor een ontharingsbehandeling is per zorgverzekeraar verschillend. In uw zorgverzekeringspolis staan de voorwaarden voor een eventuele vergoeding. Tevens kunt u ook zien hoeveel er op jaarbasis wordt vergoed. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om op die manier na te gaan welke vergoeding er voor u geldt.

Menu