PIGMENTVLEKKEN

Pigmentvlekken zijn het gevolg van een ontsteking. In de opperhuid of diepere huidlagen hoopt pigment zich op, waardoor donkere of lichte kleurverschillen ontstaan. Afhankelijk van het type pigment, de grootte en locatie zijn verschillende pigmentbehandelingen mogelijk. De huidtherapeute kan aangeven met welke methode en in hoeveel behandelingen het pigment verwijderd is en de huid weer één egale teint heeft.

GELAAT & LICHAAM

Met de Elos techniek kunnen verschillende soorten pigmentaties behandeld worden zoals donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker (melasma) en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Als u op zoek bent naar een behandeling die naast het verminderen van pigment ook de huid verjongd en vernieuwd, dan is wellicht de eMatrix behandeling iets voor u.

Wat kan?

Onder invloed van de zon kunnen pigmentvlekken ontstaan en kleine spinnetjes of couperose kunnen worden verergerd door temperatuurwisselingen. Voor het opfrissen van het gehele gelaat, adviseren wij de ELOS methode. Uw huid zal er na 2 á 3 behandelingen weer stralend en fris uitzien. Cosmetique Totale (lid van NVH) werkt uitsluitend met medische specialisten die gespecialiseerd zijn op het gebied van de ELOS. Veel behandelingen kunnen hierdoor worden vergoed.

Menu