Als u voor SanaSlank kiest,

dan kiest u voor een geweldige afslankmethode. Verlies nu 7 tot 10 kilo in 30 dagen. Snel gewicht verliezen zonder calorieën tellen. De SanaSlank methode bestaat uit koolhydraatarme maaltijden aangevuld met vitaminen en mineralen.
De maaltijden zijn verkrijgbaar in veel diverse smaken, waaronder zoete en hartige gerechten, shake’s, pasta, omelet, kwark, pudding en yoghurt. Deze producten bevatten hoogwaardige eiwitten. Gemiddeld neemt u vijf SanaSlank maaltijden per dag aangevuld met groenten en rauwkost. Zo verliest u snel gewicht zonder honger te lijden.
Het succes van SanaSlank bewijst zich. Vele mensen volgden bij Cosmedicare het SanaSlank dieet.

Blok 1

Blok 1 is het meest strenge blok. Je bent verplicht je strikt aan de richtlijnen van dit blok te houden, alleen dan heb je het beste resultaat.
Het nuttigen van 5 SanaSlank eiwitrijke maaltijden heb je nodig. Daarnaast is het belangrijk dat je de voorgeschreven voedingssupplementen inneemt. Deze voedingssupplementen zijn speciaal ontwikkeld en afgestemd op het SanaSlank eiwitdieet. Ook is 2 keer per dag een flinke portie toegestane groenten nuttigen erg belangrijk. Voldoende beweging, minimaal 30 minuten per dag, mag niet worden vergeten.
Uiteraard is het drinken van minstens 2 liter water per dag een must! Water is op zuurstof na de belangrijkste substantie voor het lichaam en vormt de basis van alle biologische processen.

Zodra je twee derde van je te verliezen gewicht kwijt bent mag je overstappen naar Blok 2 van het dieet.

Blok 2

Blok 2 van het SanaSlank dieet wordt ook wel het gematigde blok genoemd. Dit blok houdt in dat je vier SanaSlank maaltijden nuttigt per dag. Daarnaast mag er een mager stukje vlees, vis of een vegetarische vervanging worden gegeten bij de warme maaltijd.

Ook in blok 2 geldt weer dat het drinken van minstens 2 liter water heel belangrijk is, evenals het nuttigen van toegestane groenten. Het innemen van de voedingssupplementen, die speciaal ontwikkeld en aangepast zijn op het SanaSlank dieet is ook een vereiste in dit blok.

Uit ervaring blijkt dat een wekelijkse controle ook erg motiverend werkt. Je ziet dan niet alleen je verloren gewicht in kilo’s, maar ook hoeveel vetmassa je bent verloren, of je vetvrije massa hoger is en of je vochtgehalte is veranderd. Lees alles op SanaSlank vervolg.

Menu