CELLULAR PERFORMANCE FOUDATIONS

Een collectie anti-aging foundations die voor een stralende, zijdezachte finish zorgen en alle huidproblemen camoufleren. Al direct na het aanbrengen verbetert het gevoel van hydratatie: de huid voelt comfortabel aan, zowel tijdens als na het gebruik.

TOTAL FINISH FOUNDATION SPF15
Een eenvoudig aan te brengen poederfoundation die zich goed aan de huid hecht en een aangenaam gevoel achterlaat. Camoufleert fijne lijntjes en poriën voor een stralende huid.
Verkrijgbaar in 6 tinten.

CREAM FOUNDATION SPF15
Deze anti-aging foundation is geformuleerd met 80% essence-ingrediënten. De foundation camoufleert donkere kringen en een doffe en ongelijkmatige teint en zorgt tegelijkertijd voor een stralende en veerkrachtige huid.
Verkrijgbaar in 6 tinten.

PRESSED POWDER
Een compact poeder bestaande uit vier tinten voor een perfecte match met elke huidteint. Absorbeert talg en transpiratie op doeltreffende wijze zodat make-up perfect blijft zitten.

BRIGHTENING MAKE-UP BASE SPF15
Deze licht reflecterende make-upbasis zorgt ervoor dat foundation langer en mooier blijft zitten, ook vlakt het roodheden in het gelaat af en laat de huid de hele dag gehydrateerd aanvoelen.

Menu