MICRO-NEEDLING
De “Simplicity” van Phi-Academy is een revolutionair apparaat voor het toepassen van ‘MicroNeedling’. De “Simplicity” maakt met gebruik van minuscule naaldjes, microscopisch kleine kanaaltjes in de huid waardoor de celdeling wordt gestimuleerd die voor de aanmaak van collageen en elastine zorgt. De huid wordt hierdoor voller, gladder, steviger en egaler van kleur.
De behandeling met is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Er worden verschillende werkstoffen met actieve ingrediënten tijdens Microneedling toegepast op wat de huid nodig heeft. Na de behandeling zal de huid de actieve werkstoffen van de dagelijkse huidverzorging beter kunnen opnemen.

DE BEHANDELING
Bij MicroNeedling wordt gebruik gemaakt van minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen. Als voorbereiding word gebruik gemaakt van een verdovende crème. De behandeling zelf duurt ongeveer 20 minuten en word afgesloten met een After Treatment Mask. Direct na de behandeling ziet de huid er rozig uit en voelt alsof u te lang in de zon bent gebleven. Na deze prachtige intensieve behandeling kan een lichte zwellingen ontstaan dit is een normale reactie, niet ernstig, en verdwijnt na enkele uren.
Een set van 5 ampullen krijgt u mee voor thuis als nabehandeling.

Elke behandeling geeft effect maar voor het beste resultaat word deze behandeling in een kuur aangeboden, 3 behandelingen om de 14 dagen. De aanmaak van collageen en elastine duurt/begint vanaf 2 á 3 maanden.

MicroNeedling is voor:
– Stevigere, gladdere huid door aanmaak van collageen
– Huidverstrakking en- verjonging
– Textuur verfijning van lijntjes en rimpels
– Littekens ook van acne
– Zonbeschadiging
– Pigmentstoornis
– Grove vergrote poriën
– Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen

Contra-indicaties:
– Zwangerschap – Borstvoeding
– Elke vorm van eczeem
– Psoriasis
– Actieve herpes
– Actieve acné
– Tijdens gebruik van een antibiotica kuur

[FinalTilesGallery id=’3′]

[FinalTilesGallery id=”3″]

Menu