GEZICHTSBEHANDELING

De luxe behandelingen van de SENSAI Salon combineren bewezen technieken met de exclusieve anti-aging effecten van de SENSAI producten en de traditionele Japanse gastvrijheid. Centraal in elke behandeling staat het huidverzorgingsritueel Saho, een unieke methode bestaande uit Dubbele-Reiniging, Dubbele-Hydratatie en Dubbele-Applicatie. Uw huid wordt zijdezacht, uw geest weer fris en energiek.
Dubbele-Reiniging en Dubbele-Hydratatie is en blijft de basis van de SENSAI anti-aging verzorging.

In principe biedt dit concept het allerbeste voor de huid. Maar soms mag het ook een ‘beetje meer’ zijn. Dat geldt op alle vlakken van het leven en net zo goed voor de huid. En als je huid net dat beetje extra verlangen heeft, zijn de producten van SENSAI anti-aging verzorging dé oplossing

FOR FACE Intensive

1.5 uur

Deze uiterst effectieve anti-aging behandeling combineert het reinigingsritueel van Sensai met een serie specifieke gezichtsmassagetechnieken met specialistische Sensai producten om de huid intensief te hydrateren en haar jeugdige gloed te herstellen. De huid krijgt een liftende en verstevigende massage om de lymfestroom zachtjes te stimuleren en de gezichtsspieren te activeren. Dit verbetert de stofwisseling en de conditie van de huid. De behandeling word afgestemd op de specifieke behoeften van de huid. Een hemelse behandeling die uw huid helpt om zich van haar mooiste kant te laten zien.

FOR FACE Standard

1 uur

Ontspannende reinigingsbehandeling voor alle huidtypen met producten uit de SILKY PURIFYING Lijn die reguleert de talgproductie en reinigt de huid diep. Een egaliserende en gladmakende behandeling. De huid wordt intensief gehydrateerd en ziet er verzorgd en fris uit. Intensieve behandeling met de CELLULAR PERFORMANCE producten voor een volle en stevige huid.
Een speciale FIRMING MASK stimuleert de aanmaak van collageen, de huid wordt intensief gehydrateerd en gerevitaliseerd. Fijne lijntjes en rimpels verminderen zichtbaar.

Menu