SENSAI …

DE ULTIEME ERVARING IN HUIDVERZORGING

Het Japanse woord SENSAI doet denken aan een wereld vol verfijning, zuiverheid, elegantie en rust. Deze kwaliteiten zijn onlosmakelijk verbonden met de Japanse schoonheidsidealen. Het vermogen om diep in de aard van dingen te kijken, aandacht voor detail te hebben en respect op te brengen voor de wijsheid en kennis van vorige generaties.
SENSAI laat zich leiden door deze idealen. De formules onderscheiden zich door de toevoegingen van de fijnste zijde, natuurlijke ingrediënten en de meest optimale huidverzorgingstechnieken. De producten zijn gebaseerd op unieke schoonheidstradities en geavanceerde huidtechnologie.
DE NATUURLIJKE KRACHT VAN DE HUID
SENSAI streeft naar het creëren van een zijdezachte huidstructuur met een ongekende souplesse en stevigheid. Om dit te kunnen bereiken, richten wij ons op de natuurlijke kracht van de huid om zichzelf te optimaliseren. SENSAI helpt uw huid deze natuurlijke kracht te behouden, welke door de jaren heen afneemt, door gebruik te maken van zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten en ultramoderne huidverzorgingstechnologie.
KOISHIMARU ZIJDE
SENSAI bevat topkwaliteit Koishimaru zijde-extracten, ooit exclusief gekweekt voor de keizerlijke familie is de Koishimaru rups de bron van Japans allerbeste zijde. Buiten het feit dat het uw huid voorziet van voldoende vocht, zorgt Koishimaru zijde voor een verhoogde vochtopname in de individuele cellen en verhoogt het de zelfherstellende kracht van de cellen.

Gezichtsbehandeling
Phi-Ion Microneedling
Menu