FOUNDATIONS

SENSAI basis make-up is de ultieme samensmelting van water en zijde en beschermt de huid de hele dag met een sluier van vocht. Verfijnde lagen van kleur omhullen de huid en zorgen voor een stralende, natuurlijk uitziende dekking.

FLUID FINISH SPF15
Vochtverzorgende foundation, voor 55% bestaande uit water. Zorgt voor een perfecte hydratatie, de hele dag lang, en een zijdezachte, natuurlijke teint.
Variant is de LASTING VELVET SPF15, dit is een semi-matte foundation.
Verkrijgbaar in 8 tinten.

SILKY HIGHLIGHTING
Een luchtig, parelachtig poeder dat een subtiele gloed geeft aan de foundation en onmiddellijk voor natuurlijk ogende highlight zorgt.
SMOOTHING WATER MAKE-UP BASE
Dit innovatieve product creëert een verstevigende en onzichtbare sluier die de huid strakker en soepeler makt en perfect voorbereidt op de opvolgende make-up.
TOTAL FINISH SPF15
Een poederfoundation die zich gemakkelijk laat verdelen over de huid en zorgt voor een onberispelijke, zijdezachte finish.
Verkrijgbaar in 8 tinten en is navulbaar.

BRONZING
Bronzing Gel SPF6 is een getinte gel met een verfrissende textuur die voor 70% uit water bestaat. Hydrateert, beschermt en geeft een transparante bronzen glans met een zijdezachte finish.
Bronzing Powder is een finishing powder met een lichte textuur. Zorgt voor een gehydrateerde, transparante, stralende bronzen gloed. Verkrijgbaar in 2 tinten.
Designing Duo Bronzing Powder heeft 2kleurschakeringen en bevat 24kr goud- en pareldeeltjes voor een schitterende finish.

LOOSE POWDER (TRANSLUCENT)
Een vederlicht poeder met een delicate teint. Smelt moeiteloos samen met de foundation voor een zijdezachte, onberispelijke en natuurlijke uitstraling.
CONCEALER BRUSH
Gebruiksvriendelijke concealer die handig met een borsteltje aangebracht word. Milde formule met verzachtende huidverzorging ingrediënten. Verkrijgbaar in 4tinten.

Menu