Wat is microdermabrasie?

Deze behandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid met zuivere micro quartz kristallen. Deze worden onder vacuümdruk tegen de huid geblazen en afgezogen, zodat dode huidcellen worden afgevoerd. De behandeling is geschikt voor alle huidskleuren en huidtypen. Door het effect van de vacuümmethode (verbetering van de doorbloeding) wordt het helingsproces bespoedigd. Na de behandeling wordt een speciale crème aangebracht om herstel van de huid te ondersteunen. Microdermabrasie is een methode om huideigenschappen en uw huidconditie te verbeteren. Voor een optimaal resultaat dienen periodiek meerdere behandelingen plaats te vinden.

Waarom Microdermabrasie en hoe vaak?

Uw huidconditie verbetert. Rimpels en littekens vervagen. De huid wordt diep gereinigd. Vlekjes en verkleuringen verdwijnen. De microdermabrasie behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Afhankelijk van uw huidconditie zijn 4 à 6 behandelingen met een interval van 1 à 2 weken nodig. Om een goede huidconditie te behouden wordt aanbevolen om de 3 à 6 maanden een behandeling te laten doen.
Na de behandeling voelt de huid aan alsof u bij harde wind een strandwandeling hebt gemaakt. Bovendien kan de huid licht rood kleuren. Na meerdere behandelingen zal de huid sneller herstellen.

Stap 1:
Tijdens deze eerste stap worden laagjes oude en dode huidcellen van de huid verwijderd, tevens word de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en nieuwe jonge cellen worden zichtbaar. Na deze stap is de huid schoon en ontvankelijk voor actieve werkstoffen en klaar voor de volgende stap.

Stap 2:
Low Level Therapy in combinatie met een zeer hoogwaardig Sensai Serum, ook wel Cold Laser genoemd, omdat er geen warmte bij vrijkomt dus geen risico op verbranden. Afgestemd op uw huid word er een Sensai product aangebracht op de huid en gaat men met de Cold Laser over de huid heen.
Dankzij de Cold Laser kan de huid het product optimaal opnemen waardoor een herstel van volume en elasticiteit gecreëerd wordt. Ook word de bloedsomloop en cel-metabolisme gestimuleerd en fijne oneffenheden zullen vervagen. Tijdens deze stap krijgt de ‘batterij’ van de cellen als het ware een kick om weer optimaal te functioneren.

Stap 3:
Polishing the Skin met Sensai. Als finishing touch word het Sensai product aangebracht, voorzien van zeer actieve werkstoffen. D.m.v. de Polisher word de huid gemasseerd. De massage geeft een verwarmend effect en de huid een finishing touch waarna een Sensai SPF volgt.
Indicatie
• alle huidtypen
• rimpels en  vergrote poriën
• acne en littekens
• rokershuid en huidverkleuring
• lever-en ouderdomsvlekjes
Contra-indicatie
• huiduitslag  en eczeem
• huidontsteking en actieve acne
• herpes en zonnebrand
• gezwollen haarvaatjes
• zwangerschap en zeer gevoelige huid

Menu